Luxe gîte met zwembad en jacuzzi in de Bourgogne

Luxe vakantiehuis met zwembad in de Bourgogne

Routebeschrijving

Gîtes Le Lait bevindt zich aan de D114 tussen Autun & Luzy (zijweg van N81/D681). Komende vanuit Autun neemt u afslag D114 op de N81 (D681) richting St Leger s/Beuvray (neem niet de eerdere afslag naar La Comelle).

Routebeschrijving Gites Le Lait.pdf

U vindt onze gîte na 1.5km door bij het straatbord Impasse du Lait linksaf te slaan waar de gîte zich aan het einde bevindt.

GPS coordinaten:
46°52'24.6"N 4°05'54.2"E


Algemene voorwaarden

Het vakantiehuis is compleet uitgerust en gemeubileerd. De huurprijzen zijn inclusief bed- en badlinnen en eindschoonmaak. Verwarming (en hout voor de kachel indien in gebruik) en elektriciteit als ook lokale belastingen zijn inbegrepen in de prijs.

Reserveren kan uitsluitend met behulp van het reserveringsformulier. Een reserveringsaanvraag is geaccepteerd, wanneer deze door Gîtes Le Lait is bevestigd per email inclusief de factuur.

Binnen 2 weken na het versturen van de bevestiging en de factuur dient 50% van het huurbedrag te zijn betaald. Het restant van het huurbedrag dient uiterlijk 6 weken vóór aanvang van de huurperiode te zijn betaald.

Bij reservering 6 weken of korter voor aanvang van de huurperiode, dient het te betalen huurbedrag ineens na ontvangst van de factuur en in ieder geval vóór aanvang van de huurperiode te zijn betaald.

Bij annulering tussen 4-6 weken voor aanvang van de huurperiode, wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.
Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode is het volledig gefactureerde bedrag verschuldigd.

De verblijfskosten zijn verschuldigd voor de gehele gereserveerde periode, ook als u later aankomt of eerder vertrekt.

Tijdens het verblijf in de vakantiewoning is de huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde vakantiewoning, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren en zal schade, veroorzaakt door toedoen van de huurder en/of door zijn reisgenoten, geheel door de huurder vergoed dienen te worden, terstond en aan de verhuurder.